Een topper van huize Barceló wederom, deze Barceló Gran Anejo wordt voor een periode van minimaal 6 jaar gerijpt in gebruikte bourbon vaten. De aroma’s zijn zeer uitzonderlijk en onderscheid zich van de rest, aroma’s van vanille, boter en kersen met vleugjes van zoet fruit zet de neus op scherp en daagt de mond uit om geproefd te worden. Puur of in deze 'Mai Thai' cocktail!
Dit heeft u nodig voor de ‘Mai Tai’ cocktail:
- 180 ml Barceló Gran Añejo
- 15 ml Orange Curação
- 15 ml amandelsiroop
- 15 ml eenvoudige siroop
- 20 ml citroensap
- IJsblokjes
- Shaker
- Cocktailglas
- Optioneel: gesneden ananas, kers, tropische bloemen
VOORBEREIDING
Doe circa 6 ijsblokjes in een shaker. Giet vervolgens alle ingrediënten in en een sluit de shaker. Schud krachtig totdat zich een laagje rijp heeft gevormd; zeef en serveer in een cocktailglas. Garneer eventueel af door te versieren met ananas, kers en 1/4 citroen.
En geniet alsof u op een tropisch strand zit! 😎🏝️